Kinderen

Hoi,
Leren op school kan soms best serieus zijn. Voor jou misschien wel iets te serieus. Bij Playing for Success Groningen wordt leren weer leuk!

Als je wordt uitgekozen om mee te doen aan Playing for Success mag je 10 weken lang een ochtend of middag naar het stadion komen. Samen met andere kinderen doe je mee aan allerlei opdrachten. Het veld opmeten, berekenen hoeveel toeschouwers er in het stadion passen of zelf een team samenstellen. Misschien mag je een keer de training bijwonen van de selectie of loop je een van de spelers tegen het lijf… Ondertussen maak je zeker weten nieuwe vrienden!

Niet iedereen mag zomaar meedoen aan Playing for Success. Je kunt je zelf dan ook niet aanmelden. Jouw school bepaalt welke kinderen er mee mogen doen.

Als jouw school meedoet aan Playing for Success en je wordt uitgekozen om mee te doen, dan weten we één ding zeker. Je zult merken dat je goed bent in dingen waar anderen misschien niet zo goed in zijn. Dat je aardig gevonden wordt en dat je dingen leert die je eerst niet kon of misschien niet durfde te doen.

Heel veel (playing for) succes!

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The user has not authorized application 979475192129365. Type: OAuthException